MIC Nordic AB

MIC Nordic ett av Sveriges snabbaste växande telekombolag

Om företaget

MIC Nordic är specialister på att skapa förutsättningar för bra mobiltäckning  inomhus. Vi erbjuder kundanpassade mobila inomhus lösningar och utvecklar även egna produkter anpassade till våra lösningar.

Vi ligger i teknikens framkant och inom bolaget har vi specialistkunskaper kring samtliga teknologier som används inom trådlös kommunikation. MIC Nordic är ett framgångsrikt bolag, från 2015 även ett DI Gasell tillväxtbolag med mycket goda framtidsutsikter. MIC Nordic lever efter sina 5 värdegrunder:

  • Professionalitet
  • Kvalitet
  • Ansvar
  • Respekt
  • God Arbetsmiljö

MIC Nordic har ett väl ansett varumärke MIC som vi  är stolta över och vårdar ömt.

Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare och även om det kanske inte finns någon specifik tjänst att söka just nu är du välkommen med en spontanansökan. Är du student eller forskare, färdigutbildad radioplanerare, servicetekniker, teletekniker eller kanske radioingenjör och vill jobba i ett företag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen så kan det här vara rätt arbetsplats för dig.

Att jobba hos oss

Vi jobbar hårt för att ligga steget före och säljer långt mycket mer än antenner och repeatrar. Våra tjänster, vår teknik och vår framgång beror på vårt gedigna intresse och kunnande inom området. Vår framgång beror också på engagerade och motiverade medarbetare. Vi månar om god personalpolitik i bolaget. Våra medarbetare har en säker arbetsmiljö och vår hälsopolicy syftar till att skapa såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Vi strävar efter en företagskultur där fysisk aktivitet och hälsosam livsstil är en naturlig del i våra anställdas liv.

Vi har en nyfiken grundinställning och tycker om vår position långt fram i teknikutvecklingen. Att jobba hos oss innebär att vara en del av framtiden i en mycket spännande och utvecklande bransch.

Se våra nuvarande annonser, skicka en spontanansökan till jobb@micnordic.se
eller ring. Välkommen.

Lediga tjänster just nu:

Just nu finns inga lediga tjänster.