Teknisk säljare

Om tjänsten
Som säljare på MIC Nordic arbetar Du med hela vårt erbjudande, där du får god stöttning via våra projektledare som arbetar med att kvalitetssäkra affären ur ett tekniskt perspektiv. Du ansvarar för hela säljprocessen och driver dina affärer från start till mål. För att lyckas, och bli bäst krävs det att Du har ett starkt driv och en stark vilja.

Du rapporterar till Försäljningschefen som stöttar Dig i ditt säljarbete. Vi säkerställer att Du utbildas externt och internt.

Karriärmöjligheter
MIC Nordic är ett DI Gasell tillväxtbolag vilket innebär att det finns goda möjligheter till nya tjänster internt. Vi kommer växa och kommer då behöva tillsätta och utveckla tjänster som ansvarar för fortsatt utveckling av bolaget.

Din profil

Du är en person som har engagemang och ett bra driv, du älskar att göra affärer! Vi ser det som ett krav att Du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning mot företag.

Som individ är Du resultatfokuserad, lojal, samarbetsvillig och organiserad. Du har lätt för att skapa och behålla relationer, samtidigt som Du är en tävlingsmänniska som älskar att vinna.

B körkort erfordras.

Vi erbjuder
En rolig och trivsam arbetsplats med högt i tak och högt tempo. Möjlighet till tjänstebil och friskvårdsbidrag till träningskort.  Vi sitter i lokaler i Kista.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka din ansökan till jobb@micnordic.se tillsammans med Ditt personliga brev, så hoppas vi på ett personligt möte. Sista ansökningsdag är 2016-05-15.